החדר האהוב עלי בבית

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

על הפרויקט

הפרויקט הבא נמצא ביוקנעם עלית החדשה, דירת גן בבניין מגורים חדש. פרויקט זה עבור זוג הייטקיסטים צעיר שרכשו דירה חדשה בשכונה החדשה של העיר. בפרויקט זה הלקוחות ידעו בדיוק מה הם רוצים שיהיה להם בגינה ובשיח משותף הצלחנו לגבש רעיון תכנוני מדויק ולפגוע בול במטרה. מיד עם סיום בניית הדירה נכנסנו לעבודה מיידית. האתגר המרכזי בגינה זו הוא הגישה מהכביש המרכזי, הגישה לגינה רחוקה וגבוה מאוד.

מה שדרש מאתנו תיאום של כלי עבודה מיוחדים להצלחת הפרויקט באופן הטוב והבטוח ביותר. בגינה יצרנו מדשאה גדולה עם מעטפת צמחייה עשירה ומגוונת. חשוב לציין שהדירה נמצאת על הר גבוה עם רוחות חזקות במהלך היום מה שדרש מאתנו להתמקד בצמחייה נכונה ומתאימה לאקלים זה. הכנו תכנית צמחייה מפורטת עם גדלים וכמויות מדויקות מה שמקל על עבודה נכונה ויעילה.

כמו בכל פרויקט הכנו מפרט מדויק של מערכת השקיה, הרכבנו את ראש המערכת והתחלנו לפזר את שלוחות הטפטוף בגן. יצרנו חיבור מהאזור האחורי של הגינה לאזור המרכזי באמצעות אבני מדרך בין אבני המדרך שתלנו צמחי כיסוי ירוקי-עד שמשתרעים על הקרקע ויוצרים אזורי טבעי ומקסים.